Project K

Badkamerrenovaties

Beschrijving

Dit project is een verfijnde samensmelting van moderne luxe en tijdloos design, waarbij hoogwaardige materialen en zorgvuldig gekozen details zijn toegepast om een badkamer te creëren die zowel functioneel als visueel verbluffend is.

Materialen:

Koperen Douche Kraan: De koperen douche kraan fungeert als het stralende middelpunt van de badkamer, waardoor elke douchesessie een ervaring wordt. Het warme koper voegt een vleugje elegantie toe aan de ruimte.

Inbouw Lavabokranen: De naadloze integratie van de inbouw lavabokranen met de Vogh waskom creëert een gestroomlijnde en eigentijdse wastafel. Het resultaat is een perfect huwelijk tussen functionaliteit en esthetiek.

Solid Surface Vogh Waskom: De Vogh waskom, met zijn zijdezachte afwerking, staat prominent als een sculpturaal kunstwerk. Het duurzame solid surface materiaal belichaamt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Terrazzo Tegels: De terrazzo tegels vormen een tijdloze basis voor de badkamer. Het unieke patroon en de rijke textuur voegen karakter toe aan de vloer, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat ze jarenlang meegaan. 

PROJECT:

Project K

START:

DEC 18, 2022

TYPE:

Badkamerrenovaties

SHARE:

Project resultaat

Het eindresultaat van dit badkamerrenovatieproject is een ruimte die ademt van luxe en comfort. De harmonieuze samenkomst van materialen en designelementen zorgt voor een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een ware esthetische traktatie. Of het nu gaat om de verkwikkende douche-ervaring, het gebruik van de elegante wastafel, of de tijdloze charme van de terrazzo vloer, elke hoek straalt verfijning uit.